Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Anhui easton trade co.,ltd Ποιοτικός έλεγχος

Δεν θα μπορούσε να είναι ευτυχέστερος. Ο πρώτος χρόνος συνεργάζεται με αυτήν την επιχείρηση, και θα κρατήσει τη μακροπρόθεσμη συνεργασία στα σίγουρα. Το προϊόν έφθασε αμέσως και καλύτερα από θα μπορούσα να έχω ελπίσει, ειδικά για την τιμή. Χίλια ευχαριστώ.

—— Σων Smith, Αυστραλία

Ο Jason Easton ήταν μια ευχαρίστηση να εργαστεί με. Πολύ γρήγορα για να αποκριθεί και πρόθυμος να συνεργαστεί με με. Η ποιότητα της βούρτσας είναι μεγάλη και ήταν πολύ χρήσιμοι με την παραγωγή της προσαρμοσμένης βούρτσας μου

—— Amelia, Ηνωμένες Πολιτείες

Είναι μια καλή ιδέα να γίνει το προϊόν καθώς συμπαθείτε. Αυτός ο πωλητής είναι ένα αγαθό. συστήνω.

—— seok-chan Jang, Νότια Κορέα

Το προϊόν είναι ακριβώς όπως περιγράφεται και τέλειος για τις απαιτήσεις μας

—— Emma Sebrof, Σιγκαπούρη

Θα σύστηνα αυτόν τον προμηθευτή χωρίς το δισταγμό. Ήμαστε πολύ τελειομανείς σχετικοί με τα προϊόντα μας και η συζήτηση πήρε περισσότερο απ' ό, τι αναμείναμε, αλλά διευθυντής της εμπορικής Co. Anhui Easton, η επιχείρηση ΕΠΕ ήταν πολύ δεκτική στις απαιτήσεις μας και βρήκε μαζί τις καλύτερες λύσεις για τα προϊόντα μας, ακόμη και μερικές δυναμικές λύσεις από την πλευρά διευθυντών.

—— Φλορίνι Sarpe, Ρουμανία

Το προϊόν ήταν καλό και η τιμή ήταν καλή. Καλός προμηθευτής!

—— το μ, Καναδάς

Συνεργαστείτε και εργασίες για να πάρετε καλά τα πράγματα γίνοντα.

—— larry μαύρισμα, Φιλιππίνες

Έχουν παράσχει τα προϊόντα μιας καλής ποιότητας και ο προμηθευτής ήταν πολύ προσαρμόζοντας σε μας. Θα κάνει σίγουρα μια διαταγή στο μέλλον:)

—— Απότομος βράχος Garcia, Φιλιππίνες

Καλός προμηθευτής. Όλα μπήκαν όπως περιγράφονται και εγκαίρως.

—— μυλωνάς ακτίνων, Ηνωμένες Πολιτείες

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Anhui easton trade co.,ltd έλεγχος ποιότητας 0

Κατά γενική ομολογία, εάν η ποιότητα του φλυτζανιού ανοξείδωτου ή το άχυρο είναι βασικά, υπάρχουν προφανή ποιοτικά προβλήματα (όπως οι γρατσουνιές, η εύκολη αποσύνδεση χρώματος ή η ανώμαλη επένδυση), αλλά εκτός από την ποιοτική διάκριση των υλικών προϊόντων, η τεχνολογία επεξεργασίας πρέπει να αναλυθεί. Τα κοινά παραδείγματα είναι τα ακόλουθα:

 

1, βάρος προϊόντων. Προκειμένου να κερδηθούν δαπάνες, μερικά εργοστάσια μειώνουν το πάχος των υλικών, μειώνουν τα προϊόντα, και μερικά προϊόντα έχουν τους κατώτερους παράγοντες, με συνέπεια τη χαμηλότερη απόδοση των προϊόντων. Επιλέγουμε αυστηρά τα υλικά σύμφωνα με υψηλό - ποιοτικά πρότυπα.

 

2, η υλική σύνθεση του προϊόντος. Το ανοξείδωτο έχει πολλές διαφορετικές πρώτες ύλες, όπως το ανοξείδωτο 304 (τυποποιημένο υλικό προϊόντων), 201 το ανοξείδωτο, κ.λπ. Εφαρμόζουμε αυστηρά 304 υλικά ανοξείδωτου για την παραγωγή των πρώτων υλών.

 

3, η επίδραση μόνωσης του φλυτζανιού μόνωσης. Υπό κανονικές συνθήκες, το κανονικό σώμα φλυτζανιών είναι δύο στρώματα, και το μέσο στρώμα είναι ένα κενό στρώμα. Εάν το σώμα φλυτζανιών έχει τη διαρροή αέρα ή μην φθάσει στα κενά πρότυπα, η επίδραση συντήρησης θερμότητας του φλυτζανιού θα μειωθεί πολύ. Οι σκουπίζοντας με ηλεκτρική σκούπα εισαγόμενες χρήσεις μηχανές διαδικασίας μας.

 

4, το προϊόν είναι χρωματισμένα και χρωματισμένα. Η διαφοροποίηση των χρωμάτων προϊόντων αυξάνει το customizability των προϊόντων. Λόγω των διαφορετικών διαδικασιών, η επένδυση χρώματος των προϊόντων αποσυνδέεται πρόωρα λόγω της διαφορετικής ποιότητας κατά τη διάρκεια της χρήσης. Χρησιμοποιούμε την κενή επένδυση για να κάνουμε το χρώμα ντύνοντας στο τέλος περισσότερο.

Anhui easton trade co.,ltd έλεγχος ποιότητας 1

Anhui easton trade co.,ltd έλεγχος ποιότητας 2

Στη διαδικασία παραγωγής, 4 ποιοτικοί επιθεωρητές πραγματοποιούν πάντα τον ποιοτικό έλεγχο σχετικά με τα προϊόντα. Οι εκθέσεις QA συνοψίζονται κάθε μέρα. IQC, IPQC, FQC και OQC επιβάλλουν αυστηρά τα ποιοτικά πρότυπα για να εξασφαλίσουν ότι η ποιότητα των προϊόντων μπορεί να ελεγχθεί από το τέλος πρώτης ύλης.

Πιστοποιήσεις
 • Κίνα Anhui easton trade co.,ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:Brand

  Αριθμός:40315396

  Ημερομηνία Έκδοσης:2020-04-28

  Ημερομηνία λήξης:2030-04-27

  Πεδίο εφαρμογής / Range:6,21

  Που εκδίδονται από:国家知识产权局

Στοιχεία επικοινωνίας
Anhui easton trade co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jason Easton

Τηλ.:: +86-13865951375

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)